Namsos kommune og Rock City presenterer (oppfølgeren til “Ska du bygg en by” og “Mellom drøm og virkelighet”)

Kongen av luftslott

 

 

 

 

  

 Musikk-teater om Namsos på 60-tallet

 

Billettbestilling: Bestill billetter her
Rock City Servicetorg, tlf. 979 79 376, Sverresgt. 35, Namsos
 

Oppfølgeren til “Ska du bygg ein by” og fjorårets suksess “Mellom Drøm og Virkelighet”. Åge Aleksandersen har for første gang skrevet tekst og musikk til en helaftens musikal, og ingen har vel bedre forutsetninger enn han til å beskrive Namsos på 60-tallet, på godt og vondt. Vi får beskrevet en by i vekst og alt det medfører med både kjærlighet, klasseskille, dramatikk og ikke minst grobunnen for det som etter hvert skulle vise seg å bli “Rockebyen Namsos”

Manuset til forestillingen er skrevet av Rasmus Rohde, en av landets mest fremadstormende dramatikere og han har skapt en fortelling som vi tror de fleste som vokste opp i Namsos og omegn på 60-tallet vil kjenne igjen.

Musikals ledelse er ved Terje Tranås, og med seg har han et band bestående av Skjalg Raaen, Eirik Øien og Steinar Krogstad.

Instruktør for forestillingen er Arnulf Haga, og med seg i det kunstneriske teamet har han scenograf Monica Nestvold, koreograf Anett Hjelkrem. Lysdesigner er Reidar Andreas Richardsen og lyd er ved Sven Frøseth.

På rollelisten finner vi John Lockert Rohde, Tore Berntzen Granås, Magne Lindholm, Therese Moe Dahle, Tone Måøy Alte, Tora Dahle Aagaard, Inge Kristiansen, Cathrine B. Storøy, Jens martin Dahle Olsen, Morten Lidbom, Lasse Kløvik, Erik Sandnes Jr., Inger Rosset, Dan Louis Kvalstad og mange, mange flere.

Dette blir forestillingen alle snakker om denne høsten