Nå starter reguleringa av Namsos sentrum

Nå starter arbeidet med reguleringsplan for Namsos sentrum, Sjøfronten og Østre byområde. Namsos kommune ønsker å høre din mening om forslaget til planprogram for området langs fjorden fra Storsentret til Kiskaia og Østre byområde til og med det uregulerte industriområdet ved Moelven Van Severen. Reguleringsplanen skal være helhetlig og framtidsrettet for å sikre optimal utnyttelse av arealene i sentrumsområdene i Namsos.

Aktuelle lovparagrafer: Plan- og bygningsloven § 12-1, 12-8 og 12.9.

Plandokumenter:

Har du spørsmål eller ønsker å si din mening? Det er flere måter å gjøre dette på:

 

Uttalelse til saken


Uttalen blir synlig nedenfor og registres i kommunens sak- og arkivsystem. Uttalelser som inneholder sjikane og personangrep vil bli slettet.

 • Reguleringsplan av Namsos sentrum

  2018-05-13 22:29:43
  [Svar]
 • En unik mulighet til å anlegge en bystrand, f.eks i området sør for den gamle kabelfabrikken. Støtter forslaget om å brekke opp linjen langs langkaia og gjenskape "Kapteinsholet".

  2018-05-09 19:57:54
  [Svar]
 • Jeg har forslag om å omdisponere kaiområdet begrenset av Kapteinsgata, Havnegata og Verftsgata. Dette området kan graves ut for å gjenskape "Kapteinhullet" som for lenge siden prydet sjøfronten. Med omkringliggende promenade og gjestebrygge, vil dette bli byens store attraksjon. Havnelageret og slakteriet (FK) må ofres for å gi plass til en restaurant med tilhørende uteservering. Andre etage kan disponeres til leiligheter eller kontorarealer. Skysstasjon og hurtigbåtanløp flyttes som planlagt.

  2018-05-06 19:24:55
  [Svar]
Ønsker du at din uttale ikke skal vises på denne nettsiden?

Huk av i boksen «Send skjult uttale» og fyll ut skjemaet under

Send skjult innspill


Din høringsuttale til saken vil bli registrert i kommunens sak- og arkivsystem. Meldingen publiseres ikke.

Kartutsnitt Namsos sentrum
Tips en venn Skriv ut