Stedsutviklingsplan Bangsund

Nå kan du være med på bestemme Bangsunds framtid!
Du kan i perioden fram til 26.02.18 si din mening i saken direkte her i planportalen.

Norconsult AS har på oppdrag fra Namsos kommune utarbeidet et forslag til stedsutviklingsplan for tettstedet Bangsund. Målet med stedsutviklingsplanen er å foreslå og prioritere tiltak som kan styrke stedets egenart, identitet og attraktivitet. Etter folkemøte på Bangsund 31. januar 2018 er stedsutviklingsplanen revidert etter innspill fra møte og ligger nå ute i kommunens planportal til gjennomsyn. 

Du kan i perioden fram til 26.02.18 si din mening om stedsutviklingsplanen direkte i planportalen.


Last ned planen her:
Stedsutviklingsplan datert 09.02.18


Høringsperioden er nå avsluttet, det er derfor ikke lengre mulig å gi uttale på denne saken.


Uttalelse til saken


Uttalen blir synlig nedenfor og registres i kommunens sak- og arkivsystem. Uttalelser som inneholder sjikane og personangrep vil bli slettet.

 • Mye bra i Planen, småting bør rettes opp. Kommunen bør sørge for at planen ikke ender i en skuff men er aktivt i bruk. Det igjen krever en kommune som følger opp og holder kontakten med stedet.
  se vedlegget for kommentarer

  2018-02-23 11:13:52
  [Svar]
 • Bra tiltak , men det hjelper så lite om Bangsund blir aldrig så bra å bo på , når vi ikke kan få kjøpe melk å brød her . Det er det første vi må ha for å leve her . Å bli gammel her , uten bil å ingen tilgang til butikk , er en lite attraktiv plass å bo på . Har selv en gammel mor som er avhengi av at andre kan handle det hun trenger når de er i byn .

  2018-02-15 09:47:01
  [Svar]
Ønsker du at din uttale ikke skal vises på denne nettsiden?

Huk av i boksen «Send skjult uttale» og fyll ut skjemaet under

Bangsund, Namsos kommune
Tips en venn Skriv ut