Trenger du en å prate med?

Hvem er Kors på halsen...?

Kors på halsen er et sted, driftet av Røde Kors, hvor alle opp til 18 år kan ringe, maile eller chatte og ta opp det som er viktig for dem.

Hos oss får du snakke med en voksen du kan stole på, og som ikke kan se hvem du er. Du kan fortelle om alt, både de gode tingene og det du synes er vondt og vanskelig. For livet blir faktisk litt lettere når du har noen å snakke med!

Illustrasjonsbilde, Kors på halsen

Det skal alltid være gratis å kontakte "Kors på halsen", men husk...

Skype: Vi har foreløpig ikke noe samarbeid med Skype, så det kan koste penger å ringe over Skype. Vi anbefaler derfor at du heller ringer oss direkte fra mobilen din.

Mobil: Det skal være gratis å ringe Kors på halsen både fra fasttelefon og fra mobil. Samtidig er det mange forskjellige telefonselskaper, og ikke alle vi har klart å lage avtale med. Derfor - om du har ringt oss, og får en telefonregning hvor du betaler for å ringe til Kors på halsen: scann en kopi av regningen og send den på en mail til korspahalsen(aa)redcross.no. Legg ved navn og kontonummer, så betaler vi tilbake utgiftene dine og tar det opp med telefonselskapet.

Web: Surfer du på mobilen din, og chatter/sender mail uten å være pålogget et trådløst nettverk (wifi), kan det også hende at det koster penger. Det er derfor lurt å sjekke om du er på trådløst nett før du begynner å snakke med oss. Om du ikke er på nett, må du passe på at abonnementet ditt har nok inkludert data.

Klikk deg inn på nettsiden: kors på halsen .no for å få mer informasjon

Tips en venn Skriv ut