Vi håper du vil like Namsos kommunes nye hjemmeside og finne mye spennende informasjon – i tillegg til akkurat det du leter etter!

De nye nettsidene er utarbeidet for i større grad å imøtekomme innbyggernes og brukernes behov. Siden har fått et stort søkefelt på forsiden og aktuelle, populære temaer er løftet frem på forsiden. Hjemmesiden er også tilpasset mobile enheter, slik at de bedre kan møte trafikk fra nettbrett og mobiltelefon.

En kommunal nettside inneholder mye informasjon. Vi har bygget opp sidene etter hva som blir mest etterspurt av våre brukere og har lagt til rette for at de som besøker siden skal finne det de leter etter.

Nettsiden vil være litt ustabil i noen døgn etter lansering. Søkefeltet må få litt opplæring for å fungere optimalt, men i løpet av neste uke regner vi med at alt fungerer som det skal. Det er allerede lagt ned mye arbeid, men vi ser ikke dette som et ferdig produkt. Vi ønsker å ha et nettsted som stadig videreutvikles med tanke på både funksjonalitet og presentasjon.

Finner du ikke det du leter etter?

Det kan være stoff fra den gamle hjemmesiden som ikke er tatt med inn i den nye portalen, eller det kan være noe som har endret plassering på en slik måte at den virker mindre tilgjengelig enn før. Lykkes du ikke gjennom bruk av søkfunksjonen, så ta gjerne kontakt med oss. Vi vil gjøre det vi kan for å hjelpe deg. Et viktig ledd i videreutvikling av hjemmesiden er tilbakemeldinger fra deg som bruker av siden - nøl derfor ikke med å ta kontakt med oss!

Kontaktinformasjon:

E-post: postmottak@namsos.kommune.no
Tlf. 74 21 71 00

Bruk gjerne vår chat. Den er åpen hverdager fra kl. 08.00 til 15.30
Grønt ikon nederst på siden viser at vi er tilgjengelig. Klikk på ikonet for å starte en samtale med oss.

Du kan også bruke tilbakemeldingsskjemaet nederst på siden. Husk å oppgi din epost og/eller telefonnr. hvis du ønsker svar fra oss.